Rengasinfo - Kierrätys

Valinta Valinta Käyttö ja huolto Kierrätys Määräykset Merkinnät Vaihtoehtotaulukko


Valtioneuvoston päätös käytöstä poistettujen renkaiden hyödyntämisestä ja käsittelystä astui voimaan 1.6.1996. Kierrätystoiminnan hoitamiseksi on perustettu Suomen Rengaskierrätys Oy. Perustajia ovat kotimainen valmistaja, suurimmat maahantuojat ja Autonrengasliitto.

Yhtiön tehtävänä on organisoida käytöstä poistettujen renkaiden keräily, uudelleenkäsittely ja markkinointi hyötykäyttöön. Kuluttaja voi jättää käytöstä poistamansa renkaat lähimpään renkaita myyvään yritykseen, joka on velvollinen ottamaan vastaan myytävään määrään nähden kohtuulliseksi katsotun määrän renkaita.

Renkaiden hankinnan yhteydessä kuluttajalta peritään erillinen kierrätysmaksu, jolla Suomen Rengaskierrätys Oy:n toiminta rahoitetaan. Yritys ei tavoittele taloudellista hyötyä vaan pyrkii hoitamaan sen kanssa sopimuksen tehneiden tuottajien osalta annetun Valtioneuvoston päätöksen mahdollisimman kokonaistaloudellisesti.

Ajankohtaista
Maksa vaikka pultti kuussa!
Resursbank tarjoaa jopa 12kk korotonta maksuaikaa
Klikkaa ja täytä luottohakemusCopyright © 2011 Kantolan Rengas Oy.

Resurs Bank

Resurs Bank rahoitus

Maksa ostosi kätevästi osissa. Resurs Bank rahoituksella voitte itse valita kuukausierän suuruuden.

Helppo ja järkevä tapa maksaa ostokset. Resurs Bank-tilin voit hakea helposti ja vaivattomasti liikkeissämme tai voit hakea rahoituspäätöksen valmiiksi vaivattomasti jo kotonasi. Luotonantaja on Resurs Bank AB

Täytä hakulomake tarkasti ja huomio seuraavat asiat, päätöksen haetusta rahoituksesta saat suoraan sähköpostiisi.