Rengashotelli

RengashotelliIlmastoitu rengashotelli!

Renkaiden varastointi oikeissa olosuhteissa säilyttää kumin kimmoisuuden. Kantolan Renkaan rengashotellissa renkaita säilytetään ilmastoiduissa sisätiloissa. Tasalämpöisessävarastossa renkaat ovat suojassa kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Ilmastointi ja tasalämpö säilyttävät myös vanteet loitokunnossa ilman ruoste- tai homevaurioita.Kantolan Renkaalla on yli 30 vuoden kokemus kausisäilytyksen toimivuudesta.  

Kausisäilytys enmmän kuin varastointia 
Kun uuden kauden renkaat on allelaitettu ja jätät renkaasi kausisäilytykseen alkaa niidenvalmistelu seuraavaan kauteen. Ensimmäiseksi renkaat ja vanteet pestään ja puhdistetaan huolellisesti.

Renkaille tehdään kuntotarkastus ja tasapainotus, jonka jälkeen rengassarja siirretää  omaan pilttuunsa odottamaan seuraavaa syksyä/kevättä. Kuntotarkastus varmistaa renkaiden ajoturvallisuuden ja paljastaa mahdollisen epätasaisenkulumisen mikä voi johtua virheellisistä aurauskulmista. Tarvittaessa otamme yhteyttä uusien renkaiden hankkimisen tullessa ajankohtaiseksi. Kantolan Renkaalla oma vakuutus säilytyksessä oleville renkaille.

Rengashotellin palvelut: 
• Renkaiden säilytys vakaissa olosuhteissa
• Pesu ja puhdistus 
• Kuntotarkastus ja yhteydenotto tarvittaessa
• Tasapainotus ja ilmanpaineiden tarkistus
• Renkaiden allelaitto
• Vakuutus vahingon varalle

Ajankohtaista
Maksa vaikka pultti kuussa!
Resursbank tarjoaa jopa 12kk korotonta maksuaikaa
Klikkaa ja täytä luottohakemusCopyright © 2011 Kantolan Rengas Oy.

Resurs Bank

Resurs Bank rahoitus

Maksa ostosi kätevästi osissa. Resurs Bank rahoituksella voitte itse valita kuukausierän suuruuden.

Helppo ja järkevä tapa maksaa ostokset. Resurs Bank-tilin voit hakea helposti ja vaivattomasti liikkeissämme tai voit hakea rahoituspäätöksen valmiiksi vaivattomasti jo kotonasi. Luotonantaja on Resurs Bank AB

Täytä hakulomake tarkasti ja huomio seuraavat asiat, päätöksen haetusta rahoituksesta saat suoraan sähköpostiisi.