Kantolan Rengas Oy

Uraiset tiet keräävät herkästi vettä. Tarkista kesärenkaidesi kunto. Sadekelillä alle 4 mm kulutuspinta on turvallisuusriski.

Kesärenkaat nyt tarjoushinnoin !

Vanne-uutuudet ovat nyt saapuneet!    
  Tule valitsemaan omasi!     

Vanneseinä


Kokonaisvaltaista rengaspalvelua motosta mopoon! 

KantolaHaluamme tarjota asiakkaillemme turvallisuutta, ajomukavuutta ja kustannussäästöjä. Yli 85 vuoden kokemuksella niihin on hyvät mahdollisuudet.Kantolan Rengas Oy on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut rengasalan pioneeri.

Renkaiden valmistusta lukuunottamatta kaikki renkaisiin liittyvä on erikoisalaamme. Henkilö- ja hyötyautoja varten on täydelliset, nykyaikaisin laittein varustetut asennuspaikat. Pystymme suorittamaan renkaisiinliittyvät asennukset ja korjaukset nopeasti ammattitaidolla.

Quality Dealer 2012Valikoimaamme kuuluvat kaikki tunnetuimmat rengas-ja vannemerkit. Ajan tasalle koulutettu ja vastuuntuntoinen henkilökuntamme osaa neuvoa ja palvella vaikeissakin renkaisiin liittyvissä kysymyksissä.Raskaalle kalustolle läpiajettava halli, johon mahtuu myös täyspitkät yhdistelmät siististi sisätiloihin. Samoin voimme tehdä useimpien työkoneiden rengastoimenpiteet sisällä hallissa.


Kantolan rengas Oy kuuluu pohjoismaiden suurimpaan yksityisten rengas-yrittäjien omistamaan RengasCenter/DekkPartner-ketjuun, joka toimii Norjassa, Ruotsissa sekä Suomessa. Kuulumme myös Autorengasliiton asiantuntija-liike ketjuun.

Ajankohtaista
Maksa vaikka pultti kuussa!
Resursbank tarjoaa jopa 12kk korotonta maksuaikaa
Klikkaa ja täytä luottohakemusCopyright © 2011 Kantolan Rengas Oy.

Resurs Bank

Resurs Bank rahoitus

Maksa ostosi kätevästi osissa. Resurs Bank rahoituksella voitte itse valita kuukausierän suuruuden.

Helppo ja järkevä tapa maksaa ostokset. Resurs Bank-tilin voit hakea helposti ja vaivattomasti liikkeissämme tai voit hakea rahoituspäätöksen valmiiksi vaivattomasti jo kotonasi. Luotonantaja on Resurs Bank AB

Täytä hakulomake tarkasti ja huomio seuraavat asiat, päätöksen haetusta rahoituksesta saat suoraan sähköpostiisi.